JE VIERVOETIGE FAMILIE IN BEELD

UNIEKE DIERENPORTRETTEN OM EEN LEVEN LANG TE KOESTEREN

Welkom bij Animages, een fotostudio met een hart voor dieren.

Ik leg graag de mooie momenten van jouw trouwe viervoeter of snorrende kat vast.

HEY!

IK BEN

WIM

Ik ben gespecialiseerd in unieke stijlvolle portretteren van honden en katten, omdat ze een belangrijk onderdeel van ons leven zijn, familie zeg maar.


Ik fotografeer ze met veel plezier en geduld en hoewel ik  zeker ook andere dieren fotografeer zijn honden en katten zijn m’n favorieten.


Elk hebben ze hun eigen karakter en dus wil je ze niet alleen maar mooi op de plaat maar ook gewoon zoals ze zijn, met hun immer vrolijke zelf en schattige blik of met die trekjes, je kent ze wel.  


Ik denk graag met je mee  over concept & setting. Sommige komen helemaal los op locatie andere vinden de studio een leuke uitdaging, andere blijven liever thuis en dat is prima. Je hond of kat moeten zich vooral op hun gemak kunnen voelen dat vraagt geduld.


Heb jij ook zo’n sterke band met je harige buddy en ben je opzoek naar een fotograaf die met geduld, kennis en een hart voor dieren deze connectie kan vastleggen?

Contacteer me dan, ik help je graag om mooie herinneringen te creëren die een leven lang zullen meegaan.

Services

Professionele Fotoshoots

1.

Bruidsreportages

Laat me jullie liefdesverhaal vastleggen met prachtige en emotionele beelden van jullie trouwdag.

2.

PORTRETFOTOGRAFIE MET JE FAVORIETE VIERVOETER

Verrijk je professionele profiel of documenteer belangrijke momenten in je leven met gepersonaliseerde portretten.

3.

Productfotografie

Breng je producten tot leven met hoogwaardige foto's die de aandacht van je klanten trekken en je merk versterken.

4.

Evenementenfotografie

Leg de sfeer vast en vereeuwig de bijzondere momenten van je evenement, of het nu een feest, conferentie of gala is.

5.

Familie- en Kinderfotografie

Maak blijvende herinneringen van de mooie momenten met je gezin, van zwangerschap tot opgroeien van je kinderen.

6.

Landschapsfotografie

Verken en bewonder de natuurlijke schoonheid van verschillende plekken, vastgelegd in adembenemende landschapsfoto's.

Over

Passievolle dierenfotograaf

Met meer dan 10 jaar ervaring en een groot geduld met dieren :-) leg ik als fotograaf bij Animages de mooiste momenten met dieren vast. Gevestigd in Hemiksem, België, werk ik alleen voor mijn bedrijf. Laat mij je meenemen in de wereld van dierenfotografie!

Bijzondere kenmerken

Unieke portretten

Kwaliteit zonder compromis

Ik zorg ervoor dat elk portret dat ik maak van de hoogste kwaliteit is, zonder enige concessie. Mijn expertise en oog voor detail zorgen ervoor dat elk beeld tot leven komt.

Creatieve composities

Mijn creatieve benadering van fotografie stelt me in staat unieke composities te maken die je verbeelding prikkelen. Elke fotosessie is een kans om een verhaal te vertellen en jouw persoonlijkheid vast te leggen.

Persoonlijke aandacht

Ik luister naar jouw wensen en zorg ervoor dat jouw persoonlijkheid en stijl tot uiting komen in de foto's. Bij Animages ben jij het middelpunt en ik doe er alles aan om de perfecte foto's voor jou te creëren.

Over mij

Philip Henderson

Professionele Fotograaf bij Animages

Als fotograaf bij Animages, werk ik vanuit Hemiksem, België, om jouw speciale momenten vast te leggen. Met mijn creatieve oog en technische vaardigheden lever ik hoogwaardige foto's die je voor altijd zult koesteren.

Mijn passie voor fotografie stelt me in staat om unieke beelden te creëren die de essentie van het moment vastleggen. Met mijn ervaring en aandacht voor detail, zorg ik ervoor dat elk beeld eruit springt en een blijvende indruk achterlaat.

Prestaties

Prijzen en Accreditaties

Ik ben trots om mijn prijzen en accreditaties met u te delen. Als professionele fotograaf heb ik mijn talent erkend gekregen door verschillende organisaties en heb ik de volgende onderscheidingen ontvangen.

Beroepsfotografen Nederland

Beroepsfotografen Nederland

Erkend lid van Beroepsfotografen Nederland met bewezen vakbekwaamheid.

Beste Portretfotograaf

Nominatie voor Beste Portretfotograaf

juli 2022

Ik was vereerd om genomineerd te worden als Beste Portretfotograaf in juli 2022. Een erkenning voor mijn toewijding en vakmanschap.

Creatief Fotograaf van het Jaar

Nominatie voor Creatief Fotograaf van het Jaar

september 2021

In september 2021 mocht ik de nominatie voor Creatief Fotograaf van het Jaar ontvangen. Een mooie waardering voor mijn innovatieve benadering van fotografie.

Projecten

Mijn Fotografisch Portfolio

Ontdek mijn vakmanschap en creativiteit in mijn indrukwekkende fotoprojecten. Laat je inspireren door mijn unieke perspectieven en verhalen die vastgelegd zijn in adembenemende beelden. Ik ben trots op het delen van mijn passie voor fotografie en ik hoop dat mijn werk je zal verrassen en betoveren.

Mijn Fotoshoots

Mijn Evenementen

Mijn Portretten

Mijn Natuurfoto's

Recensies

Verhalen van gelukkige klanten

Meer dan ik ooit had kunnen verwachten! Animages legde mijn mooiste momenten vast met oogverblindende precisie. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de foto's zag. Ze brachten mijn herinneringen tot leven!

Linda

Animages is de enige fotograaf die mijn ware schoonheid echt heeft kunnen vastleggen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak tijdens de shoot en de foto's waren adembenemend. Ik zal ze voor altijd koesteren.

Janine

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Animages. Vanaf het eerste moment voelde ik me begrepen en gewaardeerd. Mijn foto's waren ongelooflijk en ze hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten.

Marcel

Contact

Neem contact met me op

Telefoonnummer0476242924